Jachtservice

Lars Piscaer

VMG Yachtservice
Wij helpen u graag bij al uw wensen. Bel of mail gerust, ons team staat altijd voor u klaar.

Van servicebeurt tot refit, VMG Yachtservice heeft alles in huis om uw jacht in topstaat te houden.

VMG Yachtservice is een allround jachtservice met veel kennis door de jarenlange ervaring van het uitgebreide team van specialisten uit de jachtbouw. De jachtservice heeft alle middelen om reparaties te doen, van groot tot klein. Zo kunnen we alle technische, constructieve en cosmetische problemen oplossen, maar ook complete onderhoudsschema’s opzetten of een refit doen, dankzij het feit dat we onderdeel zijn van het jachtbouwbedrijf VMG Yachtbuilders.

VMG Yachtservice is er voor zowel motor- als zeiljachten van 8 tot 30 meter. Op de werf in het centrum hebben wij de beschikking over een kraan die tot 15 ton kan hijsen. Voor zwaardere jachten wijken wij uit naar onze faciliteit op industrieterrein De Krabbersplaat in Enkhuizen. Hier hebben wij beschikking over een 100 tons kraan. Op het dichtbij gelegen industrieterrein is ons moederbedrijf VMG Yachtbuilders gevestigd. Bij VMG Yachtbuilders bouwen en verbouwen wij jachten van 40 tot 110 voet en kunnen grote refits worden gedaan die op de werf in het centrum niet mogelijk zijn.

Alle diensten onder één dak

VMG Yachtservice voert al het onderhoud aan uw boot uit. U doet dus zaken met slechts één partij en heeft één aanspreekpunt. Van simpel ‘knippen en scheren’ tot een totale refit, wij ontzorgen u volledig!

 

Nieuwsgierig geworden?
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Contact opnemen