De specialist in het verzorgen, repareren, onderhouden en verbouwen van uw schip

Interieur- en exterieurbouw

Lars Piscaer

VMG Yachtservice
Wij helpen u graag bij al uw wensen. Bel of mail gerust, ons team staat altijd voor u klaar.

Het interieur van een schip krijgt steeds meer aandacht. Jachtinterieurs kunnen worden gemaakt uit verschillende soorten hout, maar ook van, of in combinatie met kunststof materialen, composiet, leer, textiel etc. Speciaal om aan al uw interieur- en exterieurwensen te voldoen hebben wij een complete timmerwerkplaats op onze werf waar wij zo goed als alles kunnen maken of herstellen.

Wij hebben hier al meerdere Puffin en Agile interieurs gebouwd die erg klassiek, eigentijds maar ook hypermodern kunnen zijn. Ook bouwen wij hier voor andere werven interieurs voor superjachten of tenders. Naast dit werk kunnen wij hier ook op hoge kwaliteit lichtgewicht interieurs maken voor snelle motor- of zeiljachten met bijvoorbeeld een houtlook, maar gemaakt van composiet/carbon met fineer. Dit hebben wij bijvoorbeeld toegepast in onze Agile 42 (Agile Yachts, zie foto’s hieronder).

Heeft u een deel van uw interieur dat u anders zou willen, dan is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Onze timmermannen weten precies hoe uw interieur in elkaar zit en komen met creatieve oplossingen.

Wij helpen u graag, geen klus is ons te groot!

previous arrow
next arrow
Slider

Nieuwsgierig geworden?
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen