De specialist in het verzorgen, repareren, onderhouden en verbouwen van uw schip

Polijsten en poetsen

Lars Piscaer

VMG Yachtservice
Wij helpen u graag bij al uw wensen. Bel of mail gerust, ons team staat altijd voor u klaar.

Uw boot is waarschijnlijk één van uw meest waardevolle bezittingen. Om uw boot in goede staat te houden is het belangrijk om de gelcoat of lak goed te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Dit doet u natuurlijk door uw boot altijd te voorzien van een goede laag was. Mocht de kleur van uw boot toch in de loop van de tijd vervagen, dan kunnen wij uw boot weer laten stralen.

Polijsten:
Met polijsten halen wij met heel fijn schuurmiddel een flinterdun laagje van de verf of gelcoat af. Hierdoor komt als het ware weer een nieuwe kleurlaag tevoorschijn. Na het polijsten zorgen wij met was dat deze nieuwe kleurlaag goed beschermd is en langer mooi blijft.

In de was zetten:
Is uw boot alleen vies en heeft hij een nieuwe laag was nodig? Dan verwijderen wij eerst oude waslagen, waarna we een nieuwe laag was aanbrengen. Deze nieuwe waslaag beschermt uw lak of gelcoat tegen de invloeden van buitenaf en natuurlijk tegen UV-straling.

Heeft u een teakdek?
Als wij alle lak om uw teakdek heen weer in goede staat brengen, kunnen wij ook het teakdek verzorgen. Wij hebben verschillende middelen om uw teakdek op de juiste manier te reinigen. Zo zal alle groene aanslag verdwijnen en het hout weer een mooie bruine kleur krijgen, zonder dat het teak wordt aangetast of dunner wordt.

 

Nieuwsgierig geworden?
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen