De specialist in het verzorgen, repareren, onderhouden en verbouwen van uw schip

Schilder-, lak- en spuitwerk

Lars Piscaer

VMG Yachtservice
Wij helpen u graag bij al uw wensen. Bel of mail gerust, ons team staat altijd voor u klaar.

Na jaren van (intensief) gebruik, door schade of invloed van zon en weer, kan het tijd zijn voor schilder-, lak- of spuitwerk aan uw jacht. VMG kan u helpen met alle soorten schilder-, lak- of spuitwerk. Wij beschikken over verschillende loodsen met klimaatcontrole om lak- en schilderwerk te doen aan schepen tot 110 voet en al het spuitwerk van interieur of exterieur doen we in professionele spuitcabines.

Spuit- en schilderwerk

Wij hebben ervaring met het schilderen van alle onderdelen van schepen. De dekken van uw boot schilderen wij naar uw wens met antislip of een combinatie van antislip en dekverf. Ook de opbouw, romp en interieurdelen van uw schip schilderen wij zorgvuldig. Al het schilderwerk kan worden uitgevoerd in één van onze hallen met klimaatcontrole. Interieurwerk kan eventueel ook worden gedaan wanneer de boot in het water ligt.

Lakken

Wij hebben verschillende klanten met houten schepen. Alle combinaties van hout, epoxy en composiet zijn daarom bij ons bekend, ook composiet met houtfineer. Alle soorten lakwerk worden met de grootst mogelijke precisie behandeld en aangebracht.

previous arrow
next arrow
Slider

Nieuwsgierig geworden?
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen